VIA A VIA

El món del transport sobre vies i per cable. Bloc de Jordi Casadevall

16 de setembre de 2011
0 comentaris

Anuncis que em posen nerviós (38: personatges avorribles)

Alguns sinistres personatges que pul·lulen per l’escena publicitària televisiva:

* L’avi que arrossega no-sé-quants mals (potser una hèrnia, dos divorcis, ja ni m’enrecordo), però que amb optimisme francament carregant es dedica a practicar windsurf abans de descobrir les darreres novetats a la botiga de congelats. Per més inri, és de Manresa: si almenys fos de Vic…

* L’equip aquell d’Islàndia que es posa a fer pallassades quan celebra un gol. El més graciós del cas és que no recordo què anuncien, i mira que passen vegades l’espot.

* El nen andalús que també practica windsurf però a una edat precoç. Ell no recomana lluç congelat sinó una versió estiuenca del Cola-Cao de tota la vida. És una mica repel·lent, la veritat (el nen, no el Cola-Cao).

* La noia que mentre s’està al balcó veu com un maromo de bon veure acaba de llogar la casa del davant. Li calen dècimes de segon per muntar-se la pel·lícula mentre es fica instintivament el dit a la boca. Freud faria maravelles amb ella.

* La famoseta de torn (en aquest cas, Carmen Machi) donant la tabarra a les amigues perquè es prenguin Actimel. Que si te sientes hinchada, que si yo no me siento hinchada… Jo sí que em sento hinchado de veure tantes vegades l’anunci sense voler!

No són els anuncis els que em posen nerviós, són els personatges que hi apareixen. No puc amb ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!