De Sants estant

Bloc de Joan Mollà

Eleccions a l’Assemblea

Publicat el 5 de maig de 2016 per joanmb
Correu enviat a la Junta Electoral de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea
Benvolguts:
M’he sorprès avui en veure en varis diaris un article d’un grup de membres de l’ANC i, suposo, candidats a les properes eleccions al SN. El nom “Un país per viure lliures….”
Aquest fet em sembla contrari al reglament electoral per dos motius: primer, perquè és fer campanya electoral abans d’hora i per un mitjà no contemplat. Segon, perquè d’una manera o altra, es salten la nova normativa que impedeix fer equips de candidats. Ara, sense cap recança, ja els podem considerar com “l’equip de la cabana d’esperances”. I que consti que conec varis dels signants i em semblen d’una categoria humana i professional magnífiques. Però entenc que això no es fa. I m’agradaria saber si penseu adoptar alguna postura al respecte.
Curiosament, m’ha arribat que no voleu que alguns candidats assisteixin, com tenen costum, a les multiparades dels propers dies, per considerar que seria una forma de fer campanya.
Siguem coherents! No vull perjudicar l’ANC. Hi he dedicat moltes hores i il·lusions, però cada any, quan s’acosta l’Assemblea General i les eleccions, traspua la guerra de guerrilles entre persones, sectors, tendències… fidel reflex de la lluita caïnita de l’independentisme a casa nostra.
Només us demano que sigueu fidels amb rectitud a la tasca que teniu encomanada. No penso impugnar les eleccions, però penso que m’han impugnat les il·lusions.
Joan Mollà Bernadas ( AT Sants-Montjuïc )
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.