De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

24 d'octubre de 2014
0 comentaris

Un altre comerç que tanca.

Ja sé que no és per posar-ho al mateix sac dels comerços centenaris amenaçats de desaparició a Barcelona. Ni tan sols tenen massa valor decoratiu: res de fusteria noble ni d’ornaments modernistes. Però l’anunci de tancament dels Magatzems Vall de Platja d’Aro, a l’Avinguda, em causa cert malestar.

Van ser inaugurats l’any 1958 i se’ls considerava un establiment emblemàtic de la costa. Una mena de Cafarnaüm comercial, els darrers anys molt centrat en les joguines, amb especialització en el modelisme. Hi haviem passat no poques tardes d’hivern amb el noble propòsit d’acabar de polir la carta als Reis de la canalla de casa, passejant entre expositors i prestatges plens de les últimes novetats lúdiques.

Ara se n’anuncia el tancament. L’espai, ben situat i cobdiciat, serà ocupat de manera fulgurant per un Mango ubic i desmesurat. Dos mil metres quadrats de roba que contribuiran a l’adotzenament irreparable del comerç i a l’harmonització insuportable del paisatge botiguer en qualsevol punt del país. O del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!