Col?laboració amb el 100è joc literari

El blog Tens un racó dalt del món  del narrador i poeta de recent estrena Jesús M. Tibau, arriba avui al 100è joc literari. 100 dimecres seguits de jocs literaris, en algun dels quals ha calgut suar tinta  i toner, i els que vindran … L’enhorabona, Jesús : ja has fet el cent !

Per  celebrar aquesta efemèride, estic molt satisfet de poder-hi col·laborar amb el següent text :

“El fill del senyor Beneset arriba a la residència geriàtrica i saluda la noia que hi ha a recepció, una noia amable i sensata que va ser, de fet, qui, quan buscava una residència on cuidessin el senyor Beneset, va decantar la balança i va fer que optés per aquesta i no per l’altra que també li  agradava, al Putxet. La noia i el fill del senyor Beneset xerren de quatre coses. ”

Es tracta del fragment inicial d’un llibre en concret. Es tracta que n’endevineu el títol i l’autoria. Per tal de facilitar-vos la feina (o complicar-la més !) us regalo un parell de pistes, que més que pistes són autovies sense peatge. Va, vinga, que avui -dia del joc número cent- és festa :

 L’autor o autora celebra el seu sant el dia vint-i-sis de juliol.
O bé consulteu l’arxiu adjunt.

Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.

Trobareu les instruccions per participar a aquest joc a Tens un racó dalt del món http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html

Afegit del dia 1 d’abril de 2009 : Per saber la solució, podeu anar aquí.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *