marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

6 de juliol de 2017
0 comentaris

NITS D’ESTIU A CAN ALCOVER

L’Obra Cultural Balear ha presentat avui la programació de “Nits d’Estiu a Can Alcover” en la que hi tenen cabuda la música, el teatre, la literatura i la sensibilització lingüística i cultural. D’aquesta manera, l’OCB posa a disposició dels joves creadors illencs els equipaments de la seva seu i, a la vegada, durant l’estiu, obre la casa del poeta al barri, Sa Calatrava, i a la Ciutat.

Les “Nits d’Estiu a Can Alcover” començaran demà mateix amb el concert de Marcel Pich “Músiques de la Mallorca digna”. El divendres dia 14 els poetes i els glosadors combatran amb enginy i bones paraules. El dimecres dia 19 de juliol es farà una taula rodona per commemorar el 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana, una fita capital en la història recent del catalanisme. El dijous dia 20 tindrà lloc un nou Fòrum OCB que tractarà sobre les polítiques de joventut en els Països Catalans i en el que hi intervindran els directors generals de Joventut del Principat de Catalunya, del País Valencià i del nostre Govern. El divendres dia 21 serà el torn de la primera proposta teatral amb la companyia Germen Teatre que presentarà l’obra “Societat (s’odi heretat)”. Acabarem el mes de juliol amb una segona proposta musical amb el concert acústic de “Càustica”.

L’11 d’agost, les Nits d’Estiu a Can Alcover, presentaran la tercera proposta musical amb la presentació de “A les cales dels ulls”, del grup “Vers endins”, el seu primer treball discogràfic. EL 18 d’agost serà el torn del contacontes shakespearià amb “El somni d’una nit d’estiu”. I el 25 d’agost, més música amb el concert acústic de “Polseguera i saïm”.

Començarem el setembre fent un itinerari llegendari preparat per Tomàs Vivot. Per a aquesta activitat cal inscriure’s a secretaria@ocb.cat. Serà dia 1 de setembre. I acabarem Les Nits d’Estiu a Can Alcover dia 8 de setembre amb el muntatge d’Heure Teatre i Mag de Poesia, “En el feu de l’hermitatge”, de Miquel Bauçà. Amb aquesta obra, Can Alcover celebrarà el 25è aniversari de “Mag de Poesia”, el projecte liderat per Antoni Artigues.

Tots aquests actes seran gratuïts i començaran a les 19 hores.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.