marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

4 de juliol de 2017
0 comentaris

L’HOSPITAL DE MANACOR I CAN GAZÀ

L’Hospital de Manacor ha lliurat avui la recaptació de les entrades de l’acte de cloenda del XXè aniversari que se celebrà amb un concert de corals celebrat a l’Auditori el passat dia 15 de juny. Les corals participants varen ser el Cor de Dones de Portocristo, Ars Antiqua i les corals de Sant Joan, Felanitx, Conservatori de Felanitx, Ses Salines i el Cor de Ciutat. Cal destacar que aquest acte va ser possible gràcies al patrocini de Cormotor Manacor i comptà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

La Directora gerent, Catalina Vadell, acompanyada per Olga Provenzal, del departament d’Atenció al Pacient, han lliurat a APROP, representat per Catalina Garau, i a Can Gazà, representat per Jaume Mateu i Catalina Castell, la recaptació de l’entrada, recordant la important tasca que duen a terme ambdues associacions.

Els representants de Can Gazà, per la seva banda, han agraït a l’Hospital de Manacor que haguessin tingut en compte el centre a l’hora de destinar la recaptació del concert. Per al projecte assistencial de Can Gazà, aquestes atencions esdevenen cavalls de força per seguir acompanyant persones en exclusió social severa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.