marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

17 de juny de 2017
0 comentaris

EL CAPELL DE LA DIADA

Fa 2066 anys, segons qui hi entén, Juli César, com a magistrat, entrava a Itàlia sense el preceptiu permís del Senat, tot creuant el riu Rubicó –expressió que ha fet fortuna entre les frases fetes- dient unes paraules que encara són molt més usades: “alea iacta est”, la sort ha estat tirada. Per l’OCB i en referència a la Diada que començarà d’aquí a unes hores, a les 17,30, la sort també ha estat tirada.

Tot pren la forma desitjada, cada cosa es va posant a lloc i només ens resta esperar que la crida feta tingui els efectes desitjats i siguem molts els que a Ses Voltes, ens comprometen a convertir cada dia en una veritable Diada per la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre país.

Fa no-res m’han fet a mans un dels capells de palla que podran adquirir els que vinguin a la festa. Aquest juny s’ha aixecat calorós en excés i no atura de fer suar tothom. També hi haurà servei de bar.

Els més directament implicats en l’organització de la festa duim creuats els dits des que ens hem llevat ben d’hora, seguint el mètode Guardiola. I aprofitam els darrers instants per dir ue és molt important que a Ses Voltes hi siguem tots per fer diades per la llengua, la cultura i el país, de cada dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.