marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

22 d'abril de 2017
0 comentaris

BRINDIS OCB PER LA DIADA DE SANT JORDI

Can Alcover, espai de cultura, acollí anit el Brindis Literari per la Diada de Sant Jordi que celebrarem demà diumenge dia 23 d’abril, jornada durant la qual el Gremi de Llibreters i les institucions publiques han programat un bon gruix d’activitats.

Jaume Mateu i Martí, president de l’OCB, convidà la ciutadania illenca a festejar com es mereix i ens convé el llibre. “Clar que cada dia hauria de ser de llibre i d’un llibre”, indicà, “perquè som el que hem llegit, però no desaprofitem una festassa com aquesta”. Mateu també animà els nostres creadors a seguir treballant i als editors illencs a mantenir la seva presència malgrat totes les dificultats.

Finalment, les autores i els autors illencs que demà presenten obres, i els editors de l’arxipèlag brindaren per la qualitat i l’expansió de la literatura catalana.

En aquest Brindis Literari també hi participaren el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles; Juan José Montaño, director General de Política Universitària i d’Ensenyament Superior; Rafel M. Creus, director insular de Cultura i Llorenç Carrió, regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria històrica i Política lingüística de l’Ajuntament de Palma.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.