marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

3 de febrer de 2017
1 comentari

FUMS PARLAMENTARIS IRRESPIRABLES

Reconec que tot el que passa pel Parlament de les Illes Balears des que Podem va expulsar del partit Chelo Huertas, que n’ostentava la presidència, m’exaspera i em desespera. Entre moltes altres raons, perquè la brega d’egos fa irrespirable l’aire de la sala de les Cariàtides i perquè el comportament dels parlamentaris encarregats de resoldre el nomenament del nou president –o presidenta- s’han comportat –i es comporten- com a vulgars jugadors d’una timba il·legal.

El menyspreu mostrat per la ciutadania que representen i a la que es deuen és intolerable i fa una malada. Actuant com ho fan, són conscients que desacrediten unes institucions encarregades d’apoderar la ciutadania illenca, de fer-la anar segura pels camins compromesos dels drets humans i socials? Entenen que el Parlament de les Illes Balears és la seu de la voluntat ciutadana expressada lliurement a les urnes? Són conscients que representen els valors suprems de la democràcia i, sobretot, els valors suprems del nostre país voltat de mar?

Què es pot construir sobre aquests episodis miserables? Amb aquests actius i actors, a  quines volades de llibertat podem aspirar?

Manifestem amb claredat i contundència la indignació que ens encén aquesta fira deplorable de vanitats i de fums insuportables.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Si nomas són capazos de mirar-se el màlic què podem esperar d’ells. Si realment el parlament és el reflexe d’una societat, la qual ha decidit qui i qui no estarà assegut a cada escó, vol dir que estem ben fotuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.