marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

2 de gener de 2017
2 comentaris

CAN ALCOVER TORNA A REBRE

PINTADA_1Pel culpa dels bruts, grollers, talossos, enzes, ignorants- i altres sinònims- membres dels grups feixistes illencs, Can Alcover ha començat l’any de molt mala manera: amb la façana embrutada amb insults intolerables que ben bé poden passar per amenaces. No és la primera vegada que la casa del poeta Joan Alcover és objecte de l’agressivitat i l’estupidesa –combinació letal- dels amants de dictadura i pregoners de la ignorància. I cada vegada que aquests indesitjables intoxicadors actuen contra la porta noble de cal poeta, no puc evitar recordar la pintada que els seus mentors feren a la casa de Josep M. Llompart, que presidí l’OCB entre el 1978 i el 1986 i que el proper dia 28 d’aquest mes farà 24 anys que morí. El mateix odi, el mateix vocabulari, la mateixa manera d’exposar el seu menyspreu absolut a tot el que signifiqui civilitat.

Els socis de l’OCB netejarem la porta i la façana com ho hem fet les altres vegades i no podrem imputar a ningú la factura, que pujarà prou. Tanmateix, el pitjor és que els responsables de l’endemesa seguiran escondits i esperant pacientment i tranquil·la el moment de tornar a actuar. I pens que la fiscalia els hauria de cercar i no sols per amenaçar, sinó per bruts, higiènicament i social.LLOMPART_PINTADA


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Els totalitaris -siguin els feixistes o els “anticapitalistes” d’Arran- tenen aquesta dèria d’empastifar façanes alienes, amb improperis i amenaçes de tota mena. És la manera que tenen d’expressar la seva impotencia davant una realitat no uniformada.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.