marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

3 de maig de 2016
0 comentaris

PARLEM DE LA DIADA PER LA LLENGUA. DIFONGUEM-LA!

El proper dia 14, a la plaça Major de Palma, l’Obra Cultural Balear celebrarà la Diada per la Llengua en la que la commemoració del trentè aniversari de la promulgació de la Llei de Normalització Lingüística hi tendrà un protagonisme especial. Per això, el lema de la Diada d’enguany és “Festegem-la”; festegem la llengua i la llei que l’empara.

Els motors de la festa ja s’han engegat i la feinada que implica organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques ja ha assolit la velocitat de creuer. Els caps es lliguen, s’afermen els compromisos, es precisen els tempos  i s’ajusten fins on és possible els preus. En aquest sentit, cal agrair l’esforç de tots els agents implicats en aquesta festassa per fer el bon preu que tant l’entitat com les seves causes es mereixen.

N’hem de parlar molt, de la Diada per la Llengua de dia 14, perquè ens cal omplir de festa i reivindicació la plaça Major i els carrers que hi donen. Ens cal que hi siguem tots per poder festejar la llengua que parlava Ramon Llull –de qui commemoram enguany el set-centè aniversari de la seva mort- i comprometre’ns tots a convertir-la en la llengua de la cohesió social.

N’hem de parlar tant, de la Diada per la Llengua de dia 14, perquè hem de manifestar que, de la nostra determinació de fer lluir pertot  la nostra llengua, ningú no es descavalcarà.  De moment, anotem bé a l’agenda que el dissabte dia 14, a partir de les 17h hem de ser sense excusa a la plaça Major de Palma.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.