marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

7 de febrer de 2016
0 comentaris

FLAMES A LA FOSCA, EL DOCUMENTAL SOBRE ROSSELLÓ-PÒRCEL

Dijous passat, en el Teatre Xesc Forteza de Palma, es va preestrenar  “Flames a la fosca”, un documental sobre la vida i l’obra del poeta Bartomeu Rosselló-Pòrcel, produït per Quindrop i dirigit per Juanjo Suñer i Alberto Jarabo.

Treball excel·lent sobre el poeta que en el documental és cantat per Maria del Mar Bonet, dit per l’actor Miquel Àngel Torrens i ballat per Aina Pascual, tot un encert que referma el to poètic amb què els autors s’han apropat a l’obra i a la figura de Rosselló-Pòrcel. Les aportacions de Damià Pons, Xavier Abraham, Catalina Sard, Sebastià Alzamora, Josep Camprubí, Biel Mesquida, Rosa Delor, Jaume Manresa, Josep Ramon Cerdà i Miquel de Palol arrodoneixen aquesta obra aproximativa a una de les figures més destacades de la literatura catalana.

Demà dilluns, dia 8 de febrer, a les 23 hores, el documental s’emetrà per IB3 Televisió, fita ineludible per gaudir d’una producció duta a terme amb el coratge, el rigor i la passió necessaris perquè no passi gens desapercebuda.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.