marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

2 d'agost de 2015
0 comentaris

PERSONALITATS, O NO TANT

Diu l’eximpresident Bauzá que ha fet autocrítica, que seguirà servint les Balears des del Senat i que les escridassades que rebia cada dos per tres eren “la reacció de la intolerància vers la llibertat que nosaltres ens comprometérem a aplicar”. I segueix l’actual senador: “I intolerància vers el compromís que el català deixàs de ser un requisit per accedir a l’Administració i per implantar el trilingüisme”.

El diari Última Hora d’avui dedica dues pàgines (18-19) a l’eximpresident i, la veritat, poc més que això es pot ressaltar. Segueix no sabent on anar a fer vores, vivint lluny de la realitat i emfasitzant les seves fílies, les que marcaren a foc i negativament el seu govern que és, segurament, el pitjor que han hagut de patir les Balears. Insisteix a fer ús indegut de la paraula llibertat i titllant d’intolerants els que mostraren cara per la llengua, la cultura, i el país que ell menyspreava des de la més alta institució pròpia. Ja ho val!

El rei la reina i les reietones (REIETÓ m. || 2. Nom afectuós que es dóna a infants o a persones molt estimades. DCVB) ja són a Marivent per passar uns dies de vacances. Sembla que la presidenta Armengol digué a Felip VI que obriria els jardins de can Saridakis a la ciutadania i que el rei hi vingué a bé. Per mi no basta, tanmateix. Marivent és una deixa als illencs, no a un grapat, raó per la qual ens l’han de restituir.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.