marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

27 d'abril de 2015
0 comentaris

LES MILERS DE GRÀCIES DE L’OCB ALS PARTICIPANTS DE LA DIADA

La Diada per la Llengua i l’Autogovern del passat dissabte 25 d’abril ha tornat a ser un èxit. L’OCB, per això, vol donar les gràcies a les més de 20.000 persones que participaren dels actes d’aquests dies i a les que digueren “Sí a la nostra llengua, a la cultura, al territori i als drets socials”, moltes de les quals provinents de la Marxa per l’Educació.

L’entitat també vol agrair el suport de les entitats organitzadores de la Diada i també de les convidades de diferents àmbits que enguany han participat en el cercavila i en el mosaic humà. A més, l’OCB fa extensiu aquest agraïment als voluntaris de l’organització, sense els quals aquest acte no hagués estat possible ni s’hagués desplegat pacíficament i ordenada; als grups de cultura popular (xeremiers, batucades, Cucorba i Música Nostra) que hi prengueren part; i als veïnats de la plaça Major, que hi han col·laborat per fer les fotos aèries.

L’OCB aprofita l’avinentesa per felicitar els organitzadors de la Marxa per l’Educació pel seu èxit de participació. Sense el seu esforç i els dels milers de caminants, no haguéssim gaudit d’un dia irrepetible per a totes les persones que estimam la llengua, la cultura, l’educació i el conjunt de drets democràtics i socials que ens fan ciutadans de ple dret d’aquest país.

El futur és nostre!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.