marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

20 d'abril de 2015
0 comentaris

UN DIA, DISSABTE 25, PER DIR SÍ

La millor manera de començar aquesta setmana és recordant que l’acabarem amb la “Diada per la llengua i l’autogovern” liderada per l’Obra Cultural Balear i convocada per una vintena llarga d’entitats civicoculturals mallorquines. Serà dissabte dia 25 a partir de les 17,30 a la plaça Major de Palma, hora en què el grup infantil “Cucorba” farà festa amb els nostres infants. A les 18, a la plaça de la Porta Pintada, les entitats convocants i convidades rebran els marxaires per l’educació que hauran partit d’Inca de bon dematí. A les 19 hores, l’acte central amb el parlament del president de l’OCB i la formació del mural del “Sí” a la nostra llengua, a la cultura, al patrimoni i als drets socials. Un mural multicolor representant la diversitat de les reclamacions que conflueixen en el “Sï a la nostra llengua”, que no és cap altra que la catalana. La festa es clourà amb una ballada popular a càrrec de Música Nostra.

Els organitzadors enguany hi han convidat expressament les plataformes i altres grups i entitats que al llarg de la legislatura que s’acaba s’han mobilitzat per dir “Sí” a una manera més dialogada, participada, positiva i democràtica de gestionar la política lingüística, l’educació, la cultura, el patrimoni i els drets socials.

Ens cal que el “Sí” de dissabte vinent sigui el més potent possible. Ens convé que hi siguem tots perquè el missatge i la causa s’ho paguen. I per això no ens hem de cansar de convocar, d’escampar arreu la convocatòria. Que ningú no pugui dir que no ho sabia.

CERVELL PLE DE TRENS
01.09.2011 | 5.59
LA VEU INFECUNDA
21.07.2020 | 5.10

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.