marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

2 de setembre de 2014
0 comentaris

CAN GAZÀ PREPARA ELS ENCANTS 2014

Can Gazà prepara els Encants 2014 i el seu coordinador, Jaume Santandreu, n’ha preparat la següent tamborada.
Els centenars de lluitadors del nostre poble que ompliren de solidaritat Sa Casa Llarga tot acompanyant la vaga de fam de Jaume Sastre, ens feren una pregunta. La mateixa pregunta que ens han fet al llarg de vint anys els amics de les causes perdudes: què podem fer per Can Gazà?
La nostra resposta era insistent i iterativa: veniu als Encants  i portau-hi molta de gent.
Ha arribat el moment. La tercera fira dels Encants està a punt. Començarà dia 12 de setembre per concloure dia 21. Estarà oberta cada dia de 10 del matí a 8 del vespre. Fins i tot els nombres són màgics. Volem multiplicar10 hores per 10 jornades per aconseguir un cent per cent.
US NECESSITAM, AMICS!

– Per compartir les nostres inquietuds, les nostres limitacions, els nostres dubtes i el nostre dolor per les injustícies i pels greuges comparatius.
– Perquè ens ajudeu a descobrir les immenses possibilitats de Sa Casa Llarga de cara a la lluita social i cultural del nostre poble. Amb molta pena hem renunciat al somni d’una llar per als malalts mentals tirats al carrer. Les infraestructures ens costarien milions d’euros. Per afegitó, el pou s’ha secat i ens hem quedat sense aigua.
– Perquè ens mostreu com tractar els nous deportats a Marginàlia. Són lumpen proletariat. Víctimes de la crisi. No ens arriben del carrer, sinó d’un enderroc de la seva vida normal. Estan més prop de vosaltres que de nosaltres.
– Perquè ens animeu a seguir entossudits en la utopia de l’autogestió i de la dignitat dels marginats. Quan ens asseguem a taula volem proclamar: “Aquest plat de calent no és una almoina de la beneficència. L’hem guanyat amb la nostra feina”.
– US NECESSITAM, TAMBÉ, per aconseguir, en un intercanvi d’encants, els mitjans per a la supervivència de la nombrosa família de Can Gazà, encurollida en compartir-ho tot amb els germans tirats a la intempèrie.

TERCERA  EDICIÓ CORREGIDA I AUGMENTADA.
Eixa tercera tramesa dels Encants es presenta, com els bons llibres, millorada i ampliada.
Volem posar més esment, encara, en els menjars, en els vins, en l’oferta d’art, en la botigueta de queviures, en els mobles, en la roba…
Però LA NOVETAT D’ENGUANY ÉS EL JOC DE LES GRÀCIES PELS ENCANTS. Els amics del club “Horizonte”, que treballen de voluntaris a Zaqueu, són els creadors i realitzadors de l’invent. Un joc màgic pel qual ningú sortirà dels Encants amb les mans buides.
Gravau les dades, canviau-vos les aliances de dit, però no oblideu les  dates: DEL 12 AL 21 DE  SETEMBRE, DE 10 A 20 HORES A CASA LLARGA, carretera de Valdemossa núm. 85, PALMA.

CLAPS DE SUC
26.12.2011 | 7.03
LLOCS I NOMS
09.07.2023 | 7.39

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.