BONA VIDA

Jaume Fàbrega

27 de febrer de 2007
0 comentaris

UN OU AMB ALES. ART I MENJAR, “FOOD ART”

ELS ARTISTS AMB PRÀCTIQUES NO CONVENCIONALS – INSTAL.LACIONS, PERFORMANCES, ETC- S’ INTERESSEN PEL MENJAR

Al Museu Abelló de Mollet del Vallès DAVID YMBERNON hi presneta "Latung la la i l´aparador dels encants" (cicle dirigit per Mercè Alsina). Hi apareix (ne amaqueta) una maàuian de tren avançant en un paisatge nevat que tranprota un ou (natural) amb ales… "un tren que pssa amb un ou amb ales per un paisatge nevat"…, segons el propi artista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!