BONA VIDA

Jaume Fàbrega

2 de març de 2017
0 comentaris

CARGOL TREU BANYA…

CARGOLS DOLÇOS I PICANTS

Recepta procedent de les comarques tarragonines, amb un gust sorprenent i deliciós.

Ingredients

1 kg ¾ de cargols

1 ceba grossa

2 tomàquets grossos

1 cullerada de farina

1 cullerada de sucre

sal, pebre

Elaboració

Feu un sofregit amb ceba i tomàquet. Afegiu-hi els cargols, ja nets i bullits.Remeneu-los i afegiu-hi una cullerada de farina i una de sucre i un bon pols de pebre.

Notes

Hi podeu afegir una bona picada feta amb ametlles, borregos. xocolata a la pedra, un pebrot de romesco i un bitxo,prèviament escaldats. Tireu-ho als cargols feu-hi uns tombs i afegiu-hi una copeta d’ aiguardent o vi ranci. En servir-los, hi podeu empolsar més pebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!