BONA VIDA

Jaume Fàbrega

6 de desembre de 2016
2 comentaris

ELS AUTÈNTICS CAENLONS A LA ROSSINI

Per a 6 persones

100 g de vedella carn tallada a trossos
120 g de fetges de pollastre
100 g de pollastre tallat a trossos de mama
20 g de bolets secs, remullats en aigua calenta va fer 4-5 cullerades de batut (api, pastanaga, ceba)
60 ml de Marsala sec
80 g de formatge parmesà
3 ous
12 làmines quadrades (10 cm d’ample) pasta a l’ou
300 g de salsa de tomàquet
1 gra d’all
¼ de litre de salsa blanca
oli d’oliva verge extra
mantega
Sal, pebre i nou moscada

També …

La cuina de Le Marche ”
Receptes amb Pollastre: Receptes Primers plats amb pollastre ”

procés

En una cassola posar 4-5 cullerades d’oli amb el ritme i fer a foc lent. A continuació, afegir el pit de vedella, pollastre, els fetges de pollastre ben nets, i els bolets adequadament drenats.
Sal i pebre, coure a foc mitjà en una olla tapada durant uns 45 minuts. Abocar la Marsala sec, pugi el foc i deixar que s’evapori.

Passar la picadora de carn preparada i recollir en un recipient.
Afegir la meitat del formatge parmesà, els ous i assaonar amb una mica de nou moscada ratllada.
Mentrestant, en una altra olla preparar la salsa de tomàquet per escalfament de la salsa de tomàquet amb l’all i 2 cullerades d’oli. Cuini a foc lent durant 20 minuts, sal i pebre.

Calent el forn a 180 ° C.
Enfornar els quadrats de pasta fresca en aigua bullint amb sal, escórrer un per un i col·locar-los en un drap net.
Col·loqui el centre de cada quadrat una cullerada de farciment, rotllo d’ells i col·locar-los en una font de forn amb mantega i estendre amb salsa blanca.
Alinear els canelons, s’aboca la salsa de tomàquet i cobrir amb el formatge parmesà restant.
Enfornar durant uns 30 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!