Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

19 d'abril de 2006
0 comentaris

El relleu a Europa

Avui quan m’he llevat tenia ganes d’anar al quiosc. M’encanta repassar les portades dels diaris a veure què hi diuen… A més, avui sabia que el què hi veuria em faria anar despertant de bon humor. I ha estat així: CAU SAN SIRO (El 9 esportiu). A UN PAS DE PARÍS (Avui). EL BARÇA NO S’ARRONSA (El Periódico). OH LA LA! (Sport) O REI NUNCA FALLA (As). CONFIRMACIÓN EN MILÁN…Y CAMINO DE PARÍS  (Marca). ES MÁGICO, DA GOLES, Y ADEMÁS SE SONRÍE (Marca) BRAVÍSSIMO (El mundo deportivo). GIULY ACERCA EL BARÇA A PARÍS (La Vanguardia). SAN SIRO SONRÍE AL BARÇA (El País). (és una llàstima no poder posar més titulars en català, però la premsa d’aquest país va així…)

Ahir va ser fantàstic. Ronaldinho, m’agenollo als teus peus. Vem patir (suposo que ser barcelonista vol dir haver de patir) però vam ser superiors. Algun avís serio que ens va fer reaccionar, i que podia haver canviat el rumb del partit, però res més. La confirmació del relleu de qui mana al futbol europeu, es va donar ahir a San Siro. Saint Denis és més aprop. Un gran i magnífic equip, amb un Iniesta que va donar classes de com carregar-se un equip a l’esquena. Les baixes de Deco i Messi gairebé no les vem trobar a faltar. Som grans. Hem crescut i ja som més aprop de la segona. Apoteòsics 72 segons al temps de descompte quan l’equip blaugrana va fer un magnífic rondo (propi d’un gran líder i campió), tocant la pilota tots els jugadors de l’equip excepte el porter. Fantàstic.

Ara només queda rematar la feina al Camp Nou. I esperar que el Vila-real faci un pas aquesta nit a Londres i poder fer una final europea amb dos equips catalans. De somni…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!