Senda Nòrdica, senderisme, trail running, marxa nòrdica i més

Senda Nòrdica, senderisme, trail running, marxa nòrdica i més

Després de temps i temps sense publicar en aquest blog, avui vull presentar-vos el projecte al qual dedique, des de fa uns quants mesos, totes les hores que puc per tal de treure-lo endavant.

Es tracta de ‘Senda Nórdica’, un blog (en castellà) dedicat al món de l’esport en la natura i altres activitats a l’aire lliure. En aquest blog trobareu informació, cada dia, relacionada amb tres esports principals: senderisme, marxa nòrdica (nordic walking) i carreres de muntanya (trail running).

També podreu llegir sobre carreres populars (maratons, 10K, mitja marató,…), especialment quan tenen un component de solidaritat, i sobre altres pràctiques esportives com carreres d’orientació, ciclisme BTT, esquí de fons i muntanya, marxes amb raquetes de neu,…

Espere i desitge que us agrade ‘Senda Nórdica’ i, si es així, que feu difusió i compartiu aquest projecte 😉

 

Zumaia i el Flysch

Zumaia, Gipuzkoa. Imatges de la platja d’Itzurun (Itzurun Hondartza), famosa pels seus espectaculars penya-segats i el Flysch. Una zona protegida, de gran importància geològica, amb una història de més de 50 milions d’anys i objecte d’estudi per part d’investigadors d’arreu del món.

Càmera: iPhone 4 | App: 6×6

Enviado desde mi iPad