tempus fugit

de tot i de res

14 d'octubre de 2019
0 comentaris

malastruc o vodú?

Al Felip VI últimament se li torça (per malastruc o per vodú) la marcialitat que representa el càrrec de cap d’Estat que gràcies al caprici del dictador Franco atorgà de la seva degradada mà primer a son pare Joan Carles I, que com que no va fer net durant la transició com tocava del feixisme, aquest encara és viu i vigent avui en dia en què l’hereu, en Felip VI, representa el putrefacte reialme espanyol.
Malastruc o vodú el del mes de juny d’enguany durant la celebració del Dia de les Forces Armades que, en el moment d’hissar la flamant “rojigualda” per distracció mal lligada, va quedar onejant al vent, enredada i malgirbada, ben bé davant del monarca durant la cerimònia saludant com un estaquirot, això sí amb la cara de mala llet que ja comença a ser-li crònica.
Malastruc o vodú tanmateix el passat dissabte durant la desfilada militar del 12 d’octubre: “Día de la Hispanidad”, al madrileny passeig de la Castellana i, també, ben bé davant dels nassos reials, l’eixerit paracaigudista que portava onejant pel cel la flamant “rojigualda” en estavellar-se contra un fanal, la bandera tornà a quedar enredada i malgirbada penjant del pal de la castellana farola.
En poc temps, dos contratemps risibles, però que en cap moment superen el ridícul d’aquesta monarquia de castanyola-pandereta-amb-tricorni-i-montera que va llegar-nos el franquisme. Ara però, tan sols queda la incògnita de saber si tot plegat és, malastrugança d’en Felip VI, o què alguna persona experimentada en fer vodú li està fent la guitza. Temps al temps, però com que el descrèdit ja el té guanyat i ben guanyat, només queda esperar que el pet monàrquic final no superi els 40 anys de durada del dictador i els 40 de reialme de l’hereu.

el brancam
23.08.2021 | 7.47
fer creuers
31.10.2013 | 8.37
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.