tempus fugit

de tot i de res

27 de març de 2017
0 comentaris

la també verborrea de l’exministre margallo

Jo també li dono les gràcies, exministre, per xerrar que durant cinc anys, l’anhel independentista d’un bon grapat de gent nascuda o que viu a Catalunya, l’ha mogut a treballar de ferm per avortar tot intent de referèndum. Amb la seva ‘comissió barretina’, ha deixat sortir el maquiavèl·lic tipus de democràcia que vostè i els PPseus practiquen, la qual cosa l’ha fet quedar, després d’un eufòric excés verbal, retratat i ben retratat una vegada més, davant de la UE i part del món.
Gràcies, també, perquè quan comprovem que l’origen de les declaracions no han estat fruit d’un desmesurat d’optimisme mancat de dades fiables, com van ser les del jutge Vidal, deixen veure amb claredat meridiana la magnitud de l’odi i menyspreu amb què la dreta gairebé al complet i part de l’esquerra unionista, mouen els fils dins l’Estat espanyol, la UE i el món.
Gràcies finalment per continuar reforçant els ànims per sentir-nos cada vegada més independentistes i sobretot, solidaris incondicionals amb la resta de demòcrates de l’Estat espanyol que, d’una manera o altra, també voldrien desempallegar-se d’una punyetera vegada del sentiment colonialista borbònic feixista que durant segles arrosseguen.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.