tempus fugit

de tot i de res

1 de desembre de 2015
1 comentari

l’urbi et orbi quotidià

Qui sap si en passar a millor vida la persona que li devia tenir estima i tal vegada també devoció, el Sagrat Cor ara reposa damunt la taula del magatzem de segona mà; algú se l’ha tret de sobre i, en fer-ho, alliberant-lo d’entre les quatre parets d’un culte particular, ha situat l’escultura religiosa d’escaiola al nivell d’obertura a l’exterior que està fent l’actual Papa Francesc que, fugint d’encasellar-se dins el luxós enclavament del Vaticà, surt a predicar pels cinc continents, els valors conciliadors pacífics d’amor i germanor del cristianisme ben entès, mostrant-se i beneint, igual que el gest del Sagrat Cor a tots els que voltegen pel magatzem, a totes les ànimes, ja siguin o no siguin del mateix credo, confessió, agnòstics o ateus.

 

era
20.02.2020 | 8.59

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Per simple coherència evangèlica, el papa tindria de dimitir del seu càrrec (la Bíblia enlloc parla del papat com a figura de l’església cristiana).
    El papa d’ara no ha estat el primer en sortir de gira, i tots ells, des de Joan Pau II fins aquest, han treballat molt els mitjans mediàtics.
    Desgraciadament, aquest papa encara adora a escultures d’escaiola…

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.