Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

L’ANC-Brasil es constitueix formalment com a entiat pròpia

Deixa un comentari

El passat 29 de juliol del 2014, a la ciutat de São Paulo, 15 persones participaren de la constitució formal de l’Assemblea Nacional Catalana al Brasil (ANC-Brasil). En l’ocasió, fou formalitzada una Acta de Constitució i foren escollits els càrrecs de coordinador, secretari, tresorer, responsable de premsa i de xarxes socials, fonamentals per al funcionament del grup. Malgrat que l’ANC-Brasil ja estava en activitat desde el juny de l’any passat, només ara s’ha constituït com a entitat de ple dret, seguint les directrius de descentralització de les assemblees exteriors de la matriu de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Constitucio ANCBrasil 29-07-14

Les assemblees exteriors de l’ANC tingueren un paper destacat a l’estiu de l’any passat, quan organitzaren assatjos de la Via Catalana cap a la independència en locals emblematics per tot el món, com la muralla de la Xina, la Torre Eiffel o el centre de Manhattan. En l’ocasió, l’ANC-Brasil organitzà un cadena humana a la plaça de la independència a São Paulo. Aquestes accions tingueren el mèrit de cridar l’atenció sobre el tema als mitjans de comunicació internacionals.

10401495_321403061352712_8790350687863449186_n

A l’estiu d’enguany, més de 30 assemblees exteriors de l’ANC ja han confirmat la realització d’actes previs de la manifestació massiva en forma de V que l’ANC està preparant per a l’11 de septembre i que promet desbordar Barcelona, entre la Gran Via i l’Avinguda Diagonal. L’ANC-Brasil realitzarà el Vote Catalonia! V Internacional São Paulo!. L’acte es farà al mateix lloc que l’any passat: al davant del Museu do Ipiranga, al diumenge 24 de agost, a les 11 hores.

ipi2

Si voleu llegir aquesta mateixa informació en portuguès, podeu fer-ho en aquest enllaç del blog Da Catalunha para o Mundo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Societat el 10 d'agost de 2014 per gerardviadersauret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.