COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

17 de juny de 2008
1 comentari

Pagar per escoltar

Sembla que esta pot ser una nova modalitat en les cridades telefòniques que vol impulsar la Unió Europea. Al pur estil americà, la Comissió europea està disposada a acceptar que els usuaris de telèfons mòbils tinguen que pagar per rebre cridades. La decisió sobre la imposició d’esta nova tarificació (en la que es pot arribar a pagar sols per escoltar) la tindran les pròpies companyies telefòniques (quina por). Una vegada més, des de Brussel·les la Unió Europea dona la campanada, mai millor dit, ja que quan quan sone la campaneta del mòbil i l’agafem començarà a córrer el comptador. A este pas, qualsevol dia ens cobraran fins i tot de fer la típica cridà perduda. Possiblement este canvi no siga d’avui per a demà, però a la llarga, les companyies de telefonia imposaran un nou peatge al més de 50 milions d’usuaris de mobils que hi ha a tot l’Estat espanyol. 

INCIATIVA ES MOSTRA CONTRÀRIA AL POSICIONAMENT DE LA COMISSIÓ EUROPEA FAVORABLE A QUÈ LES COMPANYIES COBREN ALS USUARIS PER REBRE TELEFONADES

  1. Als Estats Units funciona així, i de fet els contractes o recàrregues són per un número determinat de minuts al dia o al mes, i compten tant els que crides tu com quan et criden. I és un horror!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!