Francesc Vila i Femenia

Un saforenc a Barcelona

26 de maig de 2011
1 comentari

Apple Television, al 10 en Comunicació i en francès!

La sessió més participativa del 10 en Comunicació que organitza la Fundació Escacc l’he viscuda a través del vídeo streaming i connectat al canal #10enCom de Twitter. Ahir, a les quatre de la vesprada, encara no havia dinat i vaig decidir fer el seguiment des de casa. Amb el títol “Panoràmica de dispositius i formats”, vaig escoltar amb atenció les interessants explicacions del periodista i analista especialitzat en tecnologies, Albert Cuesta, i el director de continguts de la CCRTV Interactiva, Ferran Clavell. [+]
Quan es parla de dispositius i formats, sobretot és parla de les grans companyies Apple i Google, necessàriament es comparen els terminals iPhone i Android, també l’iPad i la resta de tablets… i, si a més a més, els ponents coneixen i provenen del món de l’àudiovisual, es comenten les plataformes Apple TV i Google TV. Fascinat per les explicacions que feien Cuesta i Clavell vaig estar “twittejant” o, millor dit, piulant la sessió perquè quedara constància del que considerava més interessant. I, de la sessió d’ahir, com a mínim, dues coses em van cridar l’atenció de veritat.

A Argus fan Apps per a Android!

La primera va ser la ràpida i encertada reacció que va tenir @freecates des del públic a través del canal #10enCom de Twitter, davant les explicacions d’Albert Cuesta sobre la preferència per les aplicacions per a iPhone. @freecates va recordar que a Argus desenvolupen WebApp i Apps per a Android sense cap problema. Una intervenció que va recollir Àlex Gutiérrez com a moderador del debat per traslladar-la en obert a la sala. Bons reflexos, l’un i l’altre, per a un anunci oportú i adient entre un dels millors target per al producte estrella d’Argus!

‘Si tu souhaites, Apple Television’

L’altra va passar després de les explicacions que va fer Ferran Clavell sobre les noves plataformes àdiovisuals que venen i que vaig piular de la següent manera: “Estem parlant amb Google TV i Apple TV per garantir la presència de TVC en aquestes noves plataformes”, “Google TV vs Apple TV: la TV és de qui vulgui”. L’anècdota es va produir cap al final de la sessió, quan Apple Television em va enviar un missatge en francès a través de Twitter: “@francescvila Si tu souhaites des infos sur #AppleTV, visite www.apple-television.com 😉“.

A Apple Television, no només estaven pendents del que es deia sobre ells a la xarxa, la qual cosa no és difícil si utilitzen les eines de Google per fer el millor seguiment, sinó que, fins i tot, van detectar que s’estava fent un debat en algun lloc del planeta en una llengua que els va semblar que podria ser francès! Sí, de manual, perquè un dels objectius del Social Media Marketing és contactar amb els teus usuaris. Però, en aquest cas, va ser com rebre una trucada en castellà amb accent llunyà, per intentar fer-me canviar de companyia de telefonia mòbil.

  1. Hi @fransecvila,

    I am not speaking catellano so I tried to translate your post but I’m afraid I couldn’t understand the exact sense of it.

    Actually, @appletelevision is a twitter account for the wite http://www.apple-television.com and is trying to reach Apple TV users.

    The site is in French language so far but it may be in other languages later on.

    Feel free to contact me by email.

    fins aviat

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!