FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

8 d'octubre de 2007
9 comentaris

Benicolet

8 d’Octubre 2007

Des d’el poble de Benicolet, de la comarca de la Vall d’Albaida, al País Valencià, i com a col·laboració de l’Àngel Canet, ens arriba aquesta bonica foto del campanar de l’Església de Sant Joan Baptista (X.VII).

Està realitzada durant les recents festes de la Mare de Déu del Roser, a l’hora matinera de la "Despertà", on és segueix la tradició de cantar al carrer cançons populars de devoció a la Verge, tot i fent una crida a la participació a la resta del poble.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. M’he pres la llibertat de facilitar la teua adreça a alguna persona del PV per tal que et facen arribar fotografies. Si d’ací un temps, no te n’ha arribat cap… fes-m’ho saber.
    i moltíssimes gràcies.

  2. El poble de Benicolet esta be per als majors y menuts, pero  pa els jovens no hi ha res.
    Com no ni ha res per distraures, els majors pasen el dia cotilleant y els menuts com sempre desfent lo unic que te el poble, els parques y faroletes.
    Espere que vaja avant el poble y que pensen en els jovens, en el FUTUR!!!!!

  3. Tranquilitat aixo si te!!!! pero sempre…..NO.
    Demane que feren algo per als jovens de treball, entreteniment y oci
    Aixi no se anirien fora a treballar o viure…

  4. Benicolet es un poble mol bonic, pero carix de recursos per a la joventut.Hi ha molta tranquilitat,i pau.Pero el millor del poble son les festes patonals,on la joventud de Benicolet i d`altres pobles poden gaudir com deu mana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.