FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

26 de maig de 2018
0 comentaris

Assolit l’onzè any!

26 de maig, 2018

La Finestra Fotogràfica ha complert un any més.  40 nous apunts on s’hi han plasmat indrets de Catalunya com Vila-rodona, Aigüestortes, Balsareny, Badalona en un parell o tres d’ocasions, Tarragona, Piera, Maldà, diversos espais de Barcelona, Argentona, Sant Celoni, Camprodon, Arenys de Munt i Sant Feliu de Codines. I també una incursió al País Valencià, en referència a Castelló.

Més enllà de les nostres fronteres, hem arribat a París, però també fins a terres poloneses, visitant Włocławek, Warzawa i Toruń, i hem pogut admirar el pic del Huayhuash, a la serralada dels Andes, al Perú, de la mà d’un dels nostres col·laboradors.

Tanmateix, hem finalitzat la visita a Ca l’Arnús, un parc vell conegut, mostrant les últimes imatges d’una entranyable exposició. Concretament les anomenades “impressió”, “transparència”, “castellet” i “festa”.

Hem teoritzat sobre la música de Monteverdi o els records d’infantesa, hem parlat de llibres, i donada cobertura (des del punt de vista personal) a la complicada situació social i política que vivim.

El bloc, tot i que no massa prolífic, ha intentat però seguir essent fidel a la seva essència i al seu lema: “El destí natural d’una fotografia és ser compartida, i molt millor encara si ajuda a transmetre alguna idea o opinió”.

Comencem doncs, ja de seguida, el camí del dotzè!

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.