FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

19 de novembre de 2016
0 comentaris

Exposició “Arnús-Solei, o els capricis de la llum” (15) – CONVERSA

19 de Novembre 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’entrada al parc, pel costat sud, és una ampla i curta avinguda de plàtans.  És tancada per un costat i oberta a un carrer per l’altre, i la basteix un terra de petites pedres en conglomerat, amb pendent mínim de pujada cap el senzill barri de ferro, habitualment obert, excepte lògicament fora d’hores.

Com a únics ornaments, la filera d’arbres i un parell de bancs de fusta que conviden al descans i a la contemplació reposada.   No hi ha més, a part d’alguns grafits omnipresents a la ciutat, i el cant superior de les cotorres habituals.

Per primavera, i sobretot durant les festes de Maig, és com la sala-rebedor del parc.  Es plena aleshores d’alegria i paradetes que ens donen la benvinguda a la Festa del Badiu, el dia d’ebullició per excel·lència del recinte.

Però ara, a la tardor, només és lloc de pas, on ningú s’hi atura normalment, tret d’ara mateix, que ja no plou i el fred relatiu permet la companyia i la conversa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.