FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

1 de novembre de 2016
0 comentaris

Badalona (54) – Petites sensacions del pont de Tot Sants

1 de Novembre 2016

IMG_20161031_175608-c

Pont de Tot Sants:

A casa, matí emboirat a la finestra, música de Mark Knopfler, olor de castanyes torrades, records de l’illa de Còrsega i de la seva cervesa artesanal ….

Al carrer, frescor i humitat doncs el sol no acaba de sortir.  Un dia de pont aprofitable per gestions de tota mena, queviures per comprar, reparacions al cotxe …  Mentrestant, i per fer temps a la recollida, passejo pels meus carrers de tota la vida, tranquils i mig deserts encara, i baixo com atret per un imant pel de Sant Miquel.   Veig que la casa on vaig néixer i viure de petit està en obres de remodelació general. Està quedant bonica, però noto una certa melangia, com si alguna cosa dins meu s’hagués de cop desconnectat.

Miro els aparadors de les pastisseries on conviuen les noves tendències amb les antigues tradicions, i les de roba i llibreries, encara tancades (només són quarts de cinc), i acabo entrant a la biblioteca.  Quedo allà amb la meva dona, i ens emportem òperes de Händel i música francesa.

De tornada cap a casa, sembla tard però encara és hora de garbuix, la gent ja volta i omple avui els magatzems xinesos a petar.  Ens atrau la immensa cua del carrer.   S’hi couen i despatxen els moniatos i castanyes de rigor.  I s’hi barreja al voltant una amalgama de curiosos i clients, mentre que al costat a terra un colom blanc contra un de negre lluiten a mort per les engrunes.

Resulta tot plegat, una bucòlica atmosfera per l’avantsala de difunts.

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.