FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

15 d'octubre de 2016
0 comentaris

Barcelona (25) – La gran maravella

15 d’Octubre 2016

IMG_20161014_123702-c

He tingut la oportunitat de revisitar el temple de la Sagrada Família.  Feia molts anys que no havia estat dins la basílica gaudiniana. I va ser molt abans del tancament de bòveda, fins i tot quan no s’havien enllestit encara els murs laterals que tanquen el recinte.   Per tot arreu, turisme massiu i amb un cert grau d’estrés, però molt ordenat i respectuós.

I malgrat l’alta densitat de visitants, resulta fàcil, gairebé espontani i natural, abstraure’s del brogit de la gent i concentrar-se en la contemplació d’una obra arquitectònica sublim, tot passejant la mirada pel bosc de columnes en ramificacions quasi impossibles, trobant-hi constantment detalls de genialitat constructiva, i quedar bocabadat pels jocs de llum que penetren pels vitralls multicolors.

Visitar la Sagrada Família és com arribar al misticisme de cop.  Només cal traspassar el llindar d’entrada per quedar immers de seguida en la bellesa, despullada de qualsevol altra consideració.  És com si ens haguessin donat per unes hores un bitllet d’accés directe a la porta del cel.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.