FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

28 de maig de 2015
4 comentaris

8 Anys de bloc !

28 de Maig 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per aquestes dates del 2007, aquest bloc va començar a treure el cap per la finestra.  Des d’aleshores s’hi han cuinat 330 fotografies amb els seus respectius apunts, en els que potser fent una lectura inversa, s’hi podrien trobar indicis d’alguna probable evolució,  de les imatges?, del contingut?, … i segurament també algunes diferències estètiques o de pensament, tot i analitzant enfocaments de tipus social o personal.

Bé, però el 8 no suggereix una xifra tan rodona com perquè ens aboquem a fer balanços, així que orientarem la mirada cap a l’horitzó no gaire llunyà del 10è aniversari:  Just dos anys per al davant fins arribar al 2017, en què aquesta finestra fotogràfica intentarà mostrar nous escenaris del nostre entorn proper (o no tant), altres perfils i reflexions, alguna exposició que ens atrapi…,

I com no podia ser d’altra manera, algun apunt sobre la situació política del moment, pensant en els il·lusionants esdeveniments que ens esperen i que ja tenim a tocar.

Gràcies a tots als qui seguiu habitualment o de tant en tant aquest bloc !!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Enhorabona amic. Les teves imatges ens han suggerit històries, ens han mostrat llocs meravellosos o invisibles i han forjat una amistat immarcescible. Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.