FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

21 d'abril de 2015
0 comentaris

“Les esquerdes del silenci”

21 d’Abril 2015

Les esquerdes del silenci-c

A dos dies de la diada de Sant Jordi, m’agradaria recomanar-vos la lectura de “Les esquerdes del silenci“, primera i recent novel·la de l’escriptora Sílvia Jané, on relata de manera magistral la vida d’una petita comunitat de monges a Barcelona, també amb excel·lents incursions al món rural català.

Si llegiu “Les esquerdes del silenci”, descobrireu una obra de llenguatge subtil, un relat alhora senzill i apassionant des de la primera a l’última línia, que té l’habilitat de descriure igual de bé, tant les situacions d’una trama perfecte, com els sentiments més íntims dels personatges que hi apareixen.

Llegiu “les esquerdes …” i hi trobareu autenticitat, sentit de l’humor, intriga, diversió, profunditat, … hi podreu trobar fins i tot la més pura essència de l’amor.

“… notà la tendra escalfor del seu cos a través del palmell de la mà i l’acaricià un parell de vegades, suau, suau.  Uns segons eterns, inacabables, una sensació retinguda en cada dit, perdurable en el temps.”


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.