FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

10 de juny de 2013
0 comentaris

Ginesta

9 de Juny 2013

Pels marges del camí entre Montigalà i Sant Jeroni, broten amb força a la primavera els matolls de ginesta en flor d’aroma intensa i amb aquell groc alegre, que preludien els mesos de l’estiu que s’acosta.

Vaig recòrrer aquest sender, ara  fa un mes i escaig, quan la primavera despuntava, i en un dia radiant …. Un passeig per aquesta vall badalonina, que en aquesta època de l’any és especialment agradable, doncs la calor encara no ha fet acte de presència, i corrents intermitents de marinada mediterrània refresquen l’aire perfumat.

Avui hem escoltat la tonada de “Mediterráneo” d’en Serrat, a l’emotiu comiat de la nostra amiga Loli, que ens ha deixat definitivament, però només de cos, que no d’esperit, doncs el record de la seva expressió alegre i generosa el tindrem ben present.  Brillarà el seu record com la llum pròpia que ella desprenia … talment com la d’un menat de ginesta, fresca i resplendent que ens il·lumina el camí. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.