FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

4 de gener de 2013
0 comentaris

Els protagonistes del Nadal (13) ELS REIS VÉNEN …

4 de Gener 2013

ELS REIS VÉNEN … !!  (Descans en el camí) :

Aquest any, els Reis s’han aturat a fer un descans davant la Kasbha de d’AÏT-BENHADDOU, desviant-se doncs cap a terres marroquines (sí, molt lluny de l’Orient).

En aquesta impressionant fortalesa construïda en adob, els trobem ben entretinguts admirant els paisatges i racons on es van rodar pel·lícules, com “La Joia del Nil”, “Jesús de Natzaret”, i la súper-famosa “Lawrence d’Aràbia”, amb la que el Peter O’Toole i l’Omar Sharif es convertirien en mites de la gran pantalla.

De cop s’han trobat fent el trajecte que va de Marrakech a Quarzazate, per seguir cap al poble d’Erfoud, des d’on enfilaran les dunes dels deserts que es troben al peu de la serralada de l’Alt Atles.

Esperem que es donin pressa, i redrecin el camí, que demà a la nit han d’arribar puntuals a les portes i balcons de les nostres llars !!.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.