I Jornada de la FOLC sobre la promoció de l’ús del català

El pròxim dissabte dia 10 de novembre de 2018 tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG) la I Jornada de la FOLC sobre la promoció de l’ús del català que compta amb un extens programa durant tot el dia.

Un dels ponents que ens acompanyarà és el sociolingüista Joaquim Torres. Torres ha investigat sobretot en el camp de la demolingüística i una de les qüestions que més ha tractat és la transmissió lingüística familiar intergeneracional. Va ser coordinador de l’àmbit de llengua del Congrés de Cultura Catalana, així com president de la Societat Catalana de Sociolingüística i actualment és membre de la Xarxa de recerca sociolingüística CRUSCAT i participarà en la taula rodona sobre les principals dificultats i mancances a cada territori de parla catalana.

Per incriure’s cal que enviar un mail amb el vostre nom i telèfon a info@folc.cat. Per a més informació podeu consultar el programa a la nostra pàgina web. Us esperem el proper dia 10 a la Sala de Graus de la UdG!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.