Palma Republicana

Tornarem a vencer !

2 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Esquerra Palma, mitjançant, El BLOC x PALMA sol?licita la modificació de l?ordenança reguladora de la concessió de subvencions.

Amb aquesta modificació les associacions rebran el 100% del cost de
l’activitat subvencionada.
Actualment moltes associacions tenen problemes per poder realitzar
activitats subvencionades, ja que han d’aportar el 20% de les despeses
per poder rebre els ajuts, cosa que en alguns casos fins i tot impedeix
la seva execució.
El grup municipal del Bloc x Palma proposarà la modificació d’aquesta ordenança, concretament el seu article 18 on s’hi estableix que la quantia màxima a subvencionar per part de l’Ajuntament no podrà superar el 80% del total pressupostat per l’entitat rebedora de la subvenció.
Amb la modificació proposada pel Bloc la quantitat màxima serà del 100% sobre el total pressupostat per les entitats subvencionades.
Aquesta mesura que s’inscriu en un context de lluita contra la crisi, es presenta amb la voluntat d’ajudar a les associacions/entitats sense ànim de lucre que moltes vegades depenen totalment d’aquestes ajudes per a poder realitzar les seves activitats públiques.
El Bloc x Palma recorda que aquesta mesura ja ha estat sol•licitada anteriorment per les mateixes entitats i demostra la nostra voluntat de donar ferm suport al moviment associatiu, especialment pel que fa a les activitats culturals i socials, que son tan importants per a la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!