Esperanto*Cat

El bloc de l’Associació Catalana d’Esperanto

Es presenta avui el primer refranyer català-esperanto en ocasió de la diada de la llengua internacional

En ocasió de la diada de l’esperanto, l’Associació Catalana d’Esperanto presenta avui el Petit refranyer català-esperanto de Pedro M. Martin Burutxaga. L’acte tindrà lloc a les 19:30 a la llibreria Documenta (Carrer de Pau Claris, 144 de Barcelona) i comptarà amb la participació de l’autor del llibre i del paremiòleg Víctor Pàmies.

Durant l’esdeveniment es farà un recordatori al poeta Gabriel Mora i Arana, recentment desaparegut i es presentarà la campanya de micromecenatge de la Biblioteca Arxiu Petro Nuez (BAPN).

Lluís Llàtzer Zamenhof (Białystok, imperi Rus, 15 de desembre de 1859 – Varsòvia, Polònia, 14 d’abril de 1917) va ser un oftalmòleg jueu, més conegut per haver estat l’iniciador de l’esperanto, la llengua dissenyada més estesa i reeixida. Cada 15 de desembre, en ocasió de l’aniversari del seu naixement, la comunitat esperantista de tot el món celebra el Dia de Zamenhof o Dia de l’Esperanto (i de la seva literatura), amb tota mena d’activitats i encontres relacionats amb aquesta llengua internacional sorgida a la darreria del segle XIX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.