Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 29 de maig de 2018

C’s_siudadanos contra els valencians!

C’s i PP han aprovat uns pressupostos que fica els valencians en el cul del sac dels diners, els últims de la fila. El PNB (basc o no?) també ha aprovat aquests pressupost contra els valencians. És veritat, el PNB no és tots els bascos, però n’hi ha que consenten pactar amb el feixisme. No recorden Gernica ni aquella extraordinària reproducció que es reviu en aquell sala del museu. N’hi ha que són de memòria fluixa i refillets(!)

Tornem al pressupost, xa. Quan ja no queda res de pressupost general, que només decideixen uns pocs d’espanya —pensen els tres partits que com ja ho han repartit tot, veieu què podeu agafar els valencians…, si hi queden almoines, o sobres, o molles. I n’hi ha valencians que s’aconformen amb les sobres: hi llepen de les molles i llepen d’aquells partits.

No és una broma menor, ni un detall que no cal tenir en compte. Aquest partit que es creu que governarà el món valencià, C’s_siudadanos, ha decidit de castigar els valencians amb el pitjor finançament de la història. Res de nou, que no haja fet durant anys el PP, a més de robar i ficar la mà en la hisenda pública, res que no hagués fet també el PSOE, quan governava espanya: castigar els valencians, com ha fet tothom que ha governat des d’allà, sempre contra els valencians.

Castigar els valencians és un esport-polític deshonest que practiquen tots els partits espanyols, sense excepció, ara també el PNB. Deshonest perquè significa que els valencians rebem menys que qualsevol altre. Molt menys que els bascos, que els madrilenys, o que els extremenys. Molt menys que aquests. Però això, tots els espanyols ho consideren normal. Just. Que els valencians siguem rucs, ases, i l’ase dels colps.

Fins i tot els jutges, els del suprem, els de l’adudiència, els del constitucional, ho veuen just que siga injust. D’això no diuen ni ase ni bèstia, en canid e posar-se amb què ensenya l’escola, o quina escola beata ha de ser concertada o doblement concertada.

No és només que són feixistes, radicals  i violents, aquests nous falangistes de Cs_siudadanos, el nou PP, és que a més voldrien repartir el pastís com han fet gairebé sempre, a madrit, de manera que els valencians eixirem sempre perdent, mentre ens governen partits de l’espectre espanyol, del 155, de la repressió, de les retallades, de les mentides polítiques i de la corrupció: tots els líders del pp espanyol desplaçat a València estaven empastrats en la delinqüència aposta: de zaplana a camps, d’olivas a rita, de blasco a rus, de fabra en fabra, el contagi i la complicitat els ha arrossegat a delinquir sense passar vergonya, i molt de compte, perquè encara no han tornat ni un euro dels milions robats, ni un, i encara els han acusat d’agafar quatre xavos, com si no haguessen arruïnat els valencians per anys i panys.

I com era que ells robaven als valencians, que justament érem els que menys rebíem? Justament per això, perquè així ells no eixien escaldats de tant de desequilibri. Justament, sinyors jutges de la justícia injusta.

I ara voldran els violents de C’s_siudadanos venir a fer lliçó i continuar el robatori. Només cal veure els bancs, les empreses, els homenots cooruptes i els lladregots que els paguen i els suquen… Comencem la llista per emprendre un boicot general.

Preparem-nos valencians a patir, si no ens independitzem de la violència, de la corrupció, del falangisme, del 155 i d’aqueixa espanya corrupta sense remei.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de curs17_18, sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent