Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

7 d'octubre de 2007
4 comentaris

Més propostes per dinamitzar l’Ebresfera

Aquest és un bloc ebrenc

Ens trobem en un  moment excel·lent quant a la difusió del fet blocaire ebrenc amb la proliferació de nous blocs. Jo mateix tinc dos nous projectes (amb col·laboració) molt interessants en ment, que farem públics durant les properes setmanes. La secció Blocaddicte que vaig crear en aquest bloc està tenint molts seguidors i ha creat l’expectativa en el lector de saber quin serà el proper diari personal on line del qual en farem cinc cèntims. No cal dir que les entrevistes que emet diàriament La Plana Ràdio (100.6 fm), gràcies a l’empenta dels companys Josep Roig i Tere Giné,  han potenciat notablement aquest interès per l’activitat dels blocaires ebrencs i de la resta dels Països Catalans. També fem la nostra modesta aportació des del programa Lletres Ebrenques d’Antena Caro Roquetes (96.0 fm), en què solem parlar d’un bloc que tingui relació amb el tema literari del dia. Els Jocs literaris que organitza el company Jesús M. Tibau (Tens un racó dalt del món), o els posts sobre Efemèrides ebrenques que trobem diàriament a la Marfanta, són només dos exemples quant a la qualitat, treball i capacitat dinamitzadora dels nostres blocaires.

Ara voldria fer cinc cèntims d’una nova proposta. Des de l’Associació Cultural Soldevila de Campredó tenim en ment organitzar un seguit d’activitats relacionades amb el món de les noves tecnologies, la música tradicional, la pintura (el pintor impressionista campredonenc Francesc Llop), la literatura ebrenca,  etc. El primer d’aquests actes tindrà lloc durant el mes de desembre (ja indicarem la data exacta), el qual dedicarem a l’àmbit de l’Ebresfera i portarà com a nom "CampreBloc" (per parlar sobre la proliferació de blocs campredonencs), a la vegada que vindrà acompanyat d’una xerrada sobre blocs ebrencs sobre la qual aniré informant quan hagi parlat amb els blocaires pertinents.

Des de Soldevila volem tirar endavant igualment una mena de concurs, el  Top ten ebrenc. Proposem que cada blocaire  faci arribar a l’adreça emigdi@mesvilaweb.cat una votació amb els cinc blocs que són més del seu gust, que ha d’anar del 5 al 1. El seguiment del resultat de les votacions setmanals el farem públic cada diumenge en aquest  bloc i anunciant a través del programa Lletres ebrenques. El blocaire que vulgui fer pública la seua votació, ho pot fer perfectament a través del seu bloc respectiu, i ajudar d’aquesta manera a donar propaganda al concurs. El resultat final de les votacions el donarem a conèixer durant la celebració de l’esmentat "CampreBloc". Evidentment, hi ha molts blocs que segueixo, però  he hagut de triar com tothom. El meu vot anirà de la següent manera:

La Marfanta, 5 punts

Tens un racó dalt del món, 4 punts

Lo portal de Remolins, 3 punts

Al Turtushí al Maghrib, 2 punts

Bloc de Jordi de Flix, 1 punt

  1. ESCLAFAMUNTANYES: 5 punts
    GÀLIM: 4 punts
    COC RÀPID: 3 punts
    JOSEP BLESA MORANTE: 2 punts
    i el teu: 1 punts (i no és res personal)… però la terreta estira un poquet almenys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!