Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

27 de desembre de 2010
0 comentaris

Presentació d’Emergència al País de la Màgia.

Avui 27 de desembre, a les 18 hores, m’encarregaré de la presentació del conte Emergència al País de la Màgia, a la biblioteca de Tortosa, de l’amiga i escriptora jesusenca Cinta Arasa. Demà farem una altra presentació a la mateixa hora a la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta. 

Contalles del caduf, 1

Sabeu que enguany el Nadal corre perill? No hi ha notícies clares, però sembla que una esgarrifosa tempesta ha deixat incomunicats els habitants del País de la Màgia. La situació és molt difícil perquè, com tothom sap, només ells són capaços de fer arribar la il·lusió nadalenca a la Terra.
El Pau ha rebut una carta que l’informa del problema. Ell, però, no està disposat a permetre que l’aiguat aixafi una festa tan important. Se’n sortirà? Trobarà algú que el pugui ajudar? Només en sabreu la resposta si sou prou valents per emprendre un viatge al País de la Màgia, encara que es trobi en estat d’emergència…
uan Arbó d’Amposta.

Cinta Arasa i Carot (Jesús, 1978). És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha publicat tant narrativa com poesia en reculls d’obra d’autors diversos i, en solitari, la novel·la Arran de l’Ebre (2009) i el llibre per a infants On és el Sol, Cucafera? (2007).

Cristina Girol Duran (Torredembarra, 1986). Estudià il·lustració a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i el graduat universitari en Arts i Disseny a l’Escola Massana de Barcelona. Actualment, està cursant el Grau d’Educació Infantil en expressions artístiques. Ha il·lustrat el llibre infantil On és el Sol, Cucafera? (2007).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!