15 de març de 2007
Sense categoria
1 comentari

+ català

En Raül Romeva que demana com s’ha de fer això que els europarlamentaris puguin preguntar i ser respostos en català a les institucions europees.
Dos de can Barça que se’n van a Perpinyà en defensa de la Bressola i de la llengua al barret de dalt.
Reprèn, amb força, la campanya pel català a l’escola.
El PP que no se’n surt, de modificar la Llei de política lingüística pel que fa a les (possibles) sancions per no retolar, com a mínim, en català.
Un acord verbal (que com tothom sap només val entre persones d’honor) que els peperos del sud se salten perquè no el van fer pas ells. Cues de pansa o nassos creixents? Teoria de la conspiració (després de les Illes, el País Valencià)? Ja sé que sempre ens quedarà la TV IP, però no és això, home!
Molts fronts amb un denominador comú. I molta gent disposada a treballar-hi (ep! suposo). El nostre president, de ben segur que deu estar movent fils. Els nostres diputats i les nostres diputades deuen fer treure fum als mòbils (només per començar), de la nostra societat civil, què us n’he de dir!
No siguem derrotistes que, com deia el poeta, tot està per fer i tot és possible!

[PS: I no em digueu el nom del porc per esmentar segons qui, que mai se sap. A més, també hi ha qui si no li ho dius no se n’assabenta…]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!