1 de desembre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

De les bones pràctiques a l’Entesa

Matí en la presentació de Linguamón Bones pràctiques. Un servei de la Casa de les Llengües dedicat a la promoció i la difusió de bones pràctiques de gestió del multilingüisme. Un espai que es vol obert a totes les comunitats lingüístiques i a totes les institucions que volen millorar la gestió de les llengües i adoptar criteris de respecte a la diversitat lingüística.
A banda de la gent de casa (Antoni Mir, Mercè Solé, Jordi Porta, Amadeu Abril…), hem pogut sentir les explicacions de Peter Rock sobre les estratègies multiculturals de Centrelink (Govern d’Austràlia) i de Patricia MacDonell (ajuntament de Toronto) sobre les comunciacions amb públics multilingües. Dos exemples d’administració al servei de la ciutadania i de reconeixement del multilingüisme en la societat.
La Casa de les Llengües és una nova aposta per la sostenibilitat lingüística, que vol treballar perquè es reconegui el valor de cada llengua i que té per objectius la promoció de les llengües del món com a vehicle de comunicació, de civilització i de diàleg; com a font de desenvolupament personal, creativitat humana i com a patrimoni de la humanitat; i com a dret de les persones i de les comunitats lingüístiques. Fer visible l’invisible
Vespre de celebració d’ICV del nou govern de l’Entesa. Cava, bon rotllo i tot el que sol passar en aquests casos… sense més res.
I encara una altra celebració: la del pacte al País Valencià entre el Bloc i EU (i els Verds: EV-EV i EV-EE) amb l’autoexclusió d’ERC. Espero que sigui el pas definitiu per arrabassar-li al PP aquest sud, que també existeix per a alguns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!