5 d'octubre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Debats

El PSC ha fet la seva proposta de debats mantenint la seva voluntat (compartida amb CiU) de polarització. Semblaria molt més democràtic que, si hi ha d’haver "cara a cares" fossin entre totes les parelles possibles o, si més no, entre CiU i cada un dels altres i PSC entre cada un dels altres…
Però allò que ha aixecat més polseguera ha estat l’aparent qüestió lingüística. Dic aparent perquè em sembla que és de tot menys això.

(n’hi ha més)

Si el PSC planteja que un dels debats sigui en una televisió privada de cobertura estatal és per facilitar-se un públic potencial a Catalunya que a través de TV3 no té. Dit en altres paraules, hi ha molts votants del PSC que allò que veuen és T5 i A3, aquells que s’han de mobilitzar per guanyar. I a ells es destina aquest possible debat.
Que sigui en castellà és també una facilitat per a Montilla, que com és notori té dificultats amb la llengua del país i, per altra banda, ajuda a projectar la imatge del PSC bilingüista. Que sigui per a tot l’Estat pot ser un valor afegit per a Montilla i un factor "moderador" per a Mas, però els d’allà no voten aquí.
Amb tot, diuen que la cosa no els està sortint del tot bé, perquè les favorites haurien dit que no (o que sí, però en desconnexió i en català) i només s’hi han ofert les minoritàries Cuatro i La Sexta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!