3 d'abril de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Antinatural

Ja s’ha constituït el Parlament d’Euskadi, sorgit de les darrreres eleccions organitzades amb objectius poc democràtics.
El govern que es conformi, fruit del pacte PSOE-PP, serà la màxima expressió del frontisme espanyol: quan es tracta d’Ehpaña, no s’hi valen colors que no siguin els de l’estanquera, que ells són nonacionalistes. Un acord antinatural que només pot portar inestabilitat i més divisió en la societat basca.
Aquells que demanaven el vot a les generals per evitar el retorn del PP, ara hi pacten. I el problema no és que es faci una majoria alternativa al partit més votat (això forma part del nostre sistema parlamentari), sinó que és un pacte antinatural que deixarà el govern basc del PSOE en mans del PP.
Els primers passos i els objectius pactats per al “canvi” són espectaculars: com pot ser presidenta del Parlament algú que no sap euskera (de fet, la majoria dels membres de la Mesa no en saben)? Com es pot avalar l’intervencionisme en els mitjans públics (ara en sentit espanyol) fins arribar al mapa del temps? Corria per allà en Ferran?
La Mesa del Parlament no en reflecteix la pluralitat. I el Parlament no reflecteix la pluralitat de la societat basca. Tot ben democràtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!