PICAP

Joan-Carles Doval

7 de març de 2008
Sense categoria
1 comentari

EL DIPUTAT JOAN PUIG

En Quim Rutllant m’ha obsequiat amb el llibre “El més calent… al front de Madrid”, el qual m’arriba amb dedicatòria del diputat Joan Puig.

 

He començat per fer-li un repàs general abans de llegir-lo completament que ho faré d’aquí d’uns dies, però pel que he pogut veure  -sense ser cap continuació del llibre del Diputat K (Puigcercós)- al marge d’explicar la feina feta pel grup parlamentari d’ERC al Congreso de los Diputados també hi ha sucoses anècdotes.

Ara que tenim eleccions espanyoles a menys de30 hores recordo el dia que vaig conèixer en Joan Puig,  ens va invitar a dos representants de l’Apecat a viatjar a Madrid per tal de portar-nos al despatx de la Directora General del Ente Público de RTVE per exposar la necessitat que els mitjans públics estatals s’adaptessin a l’estat plurinacional i pluricultural que el President del Govern deia defensar. La reunió va ser intensa i interessant, els resultats tan negatius com tot l’encaix plurinacional del president Zapatero. Però les ganes i la il·lusió que en Joan Puig li posava no tenen preu i la nostra sorpresa i agraïment infinits, doncs en tots els anys anteriors ni un sol diputat de cap grup s’havia preocupat de la presencia de la musica catalana als mitjans de l’estat.

 

Acabada la reunió vàrem dinar amb en Puig i també en Joan Tardà -a qui ja coneixia de les èpoques de NE i ens van explicar tot el que estaven fent, els vàrem acompanyar al Congreso i veient-los treballar, amb força, intensitat i il·lusió, podíem tornar a Barcelona amb la tranquil·litat que estàvem ben representats a les espanyes.

 

Diumenge tenim eleccions, en Tardà és segon per Barcelona i te l’acta de diputat assegurada, però el drama el tenim a Girona, doncs en Joan Puig que també és el segon per aquella circumscripció li perilla l’escó i a sobre si ell el perd serà en benefici del PP, la qual cosa fa tremolar només al pensar-hi.

 

Espero i desitjo que la gent de Girona ho tingui molt en compte i que exerceixin el vot més útil, que a Girona no hi ha dubte que ha de ser per ERC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!