Els dies i les dones

David Figueres

FRUITS ESCÈNICS

Abans no entrem a l’agost i tot entri dins aquell letargi tan agradable pels qui ens quedem a les ciutats, el juliol ens dóna els darrers cops de cua en forma d’agradables fruits. Per exemple, el que es podrà collir demà a les 21:00 a L’Estruch de Sabadell. La companyia Raravis, formada per Andrés Corchero i Rosa Muñoz, presenta els treballs sorgits a partir del seu Laboratori de creadors.

“Fruit” és una proposta escènica creada per la Simona Quartucci i l’Eva Roig, dirigida per la primera i interpretada per la segona, que ens dóna la meitat, d’una magrana, d’una poma, d’un aubercoc. Un espectacle erigit damunt l’emoció, la seducció i la suggerència. Dansa? Teatre? De tot i més. Un projecte multidisciplinar que proposa universos a voltes opacs, a voltes lluminosos; a voltes surrealistes, a voltes precisos; a voltes tristos, a voltes alegres, però mai indiferents.

Com que hi he col·laborat tangencialment, m’estimo la criatura com un d’aquells tiets que s’ho miren tot de lluny sorruts però que patirà perquè tot surti bé. Un tall de síndria, de meló, per fer passar la set o per fer-la venir? Sigui com sigui, veniu a tastar-lo, no en quedareu decebuts, segur!

Us n’adjunto el programa de mà. Podeu consultar-lo més avall fent clic damunt Fruit



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de L'ombra de Yorick per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent