Els dies i les dones

David Figueres

BARCELONA TINDRÀ FOLLÒDROM MUNICIPAL

Nombrosos sexòlegs han alertat que els índexs d’insatisfacció en les relacions sexuals dels joves entre 18 i 25 anys de l’àrea metropolitana de Barcelona, ha crescut de manera significativa. Una enquesta realitzada pel Departament de Salut constata que la principal causa d’aquesta insatisfacció és la impossibilitat d’aconseguir un espai tranquil on poder mantenir relacions.

El fet de no tenir un habitatge propi o ni tans sols un cotxe, fet agreujat ara amb la crisi, afavoreix que els encontres es facin, cada vegada més, en llocs poc propicis per fruir totalment de l’acte sexual. Diversos experts han vaticinat que una tendència a l’alça d’aquests comportaments té derivacions negatives en el camp laboral i en l’afectiu.

Recollint aquesta preocupació, l’Ajuntament de Barcelona, el 2009, té projectat la creació d’un Follòdrom Municipal o “Espai de Relació” que vindria a posar remei a aquesta problemàtica. El projecte, que serà presentat en moció en el proper ple, després de les vacances de Nadal, neix amb el consens de totes les forces polítiques que integren el consistori. (segueix)

En unes declaracions del mateix alcalde Hereu, el batlle ha dit que la iniciativa “segueix la dinàmica de Barcelona de voler convertir-se en una ciutat que sap escoltar les necessitats dels seus ciutadans”. En una inusual roda de premsa, el mateix alcalde, aquest matí, acompanyat de diversos experts tècnics que han treballat en la proposta i diversos mitjans de comunicació, han visitat el possible lloc, als afores de la ciutat, on podria anar ubicat el nou Follòdrom de Barcelona.

Malgrat que encara no ha transcendit les característiques del nou espai, el projecte seria una variació del que la Coordinadora Independent Reusenca(CORI) va presentar en el seu programa electoral del 2007 a Reus. Bàsicament seria un recinte on els joves, pagant un preu mòdic, podrien llogar cambres on poder relacionar-se els uns amb els altres sense necessitar de fer servir espais com els parcs o els portals de les cases.

El 2008 la mateixa formació política municipal reusenca, que va obtenir un regidor, va presentar una moció, que no va prosperar, per tal d’instal·lar el Follòdrom a les antigues instal·lacions de la Fira de Reus, intentant que l’edifici no es destruís per instal·lar-hi una gran superfície comercial sinó que anés destinat a la creació d’aquest espai.

Tot i que ja s’havien sentit veus de la possibilitat de crear aquest recinte a Barcelona, se sap que l’Ajuntament de la ciutat ha mantingut diversos contactes amb representants de la CORI abans d’elaborar aquest projecte que s’espera que a la llarga, sigui tant conegut com les altres atraccions turístiques que es poden trobar a la Ciutat Comtal i que el Follòdrom de Barcelona, tingui el mateix interès que la Sagrada Família, el Parc Güell o la torre Agbar.

(NOTA: La instal·lació del Follòdrom de Barcelona és una innocentada, no així, que la CORI proposés en el seu programa electoral la creació d’un Follòdrom a Reus i la presentació de la moció esmentada el 2008)



  1. ……ha declarat que pensa declarar la Independència allà mateix.

    T’ho jure, David, que ho he vist en un reportatge de la Libertad Digital !

    Cordialment i MOooooootttttttt BOoooon Any 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Lírica lleugera per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent