Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 14 de maig de 2008

El cost de la visita del Papa a Canal 9

No us feu il·lusions, no. No és que Canal 9 prepare un programa especial sobre el que va costar la visita del Ratzinger, que això no passaria ni si canviara el govern a València, mireu el que us dic.

Segons publica hui el Levante, una auditoria externa ha calculat que RTVV va gastar 12 milions d’euros per les retransimissios especials de poc més de 24 hores. 2.000 milions de pessetes. Són molts diners, això.

Els dies abans de la visita es calculava que el cost total per les nostres butxaques (no ho oblidem: tot això són diners públics) seria d’entre 20 i 30 milions d’euros. Però vist el que es va gastar només la tele, segur que la xifra total és molt més gran. Perquè van pagar des de la Generalitat, des de la Diputació, des de l’Ajuntament…

I encara Camps es va queixant de què no té un duro per la “Comunitat”… Potser si se’ls gastara en el que se’ls ha de gastar…

Brrrgggmmmfff. M’encén.
Encara gràcies que aquesta tarda comence les vacances!



  1. Uf! A mi també m’encén. Quin malbaratament de diners (públics!). Bé, en això són experts els governants, especialment (o no) els valencians. Com es nota que no són d’ells, els diners…I després, a Canal 9 i Ràdio Nou fan fer hores extra als treballadors sense pagar-los ni un duro (by the face) “porque no hay dinero”. Ai,si sabérem què fan amb tots els diners que té pressupostats RTVV.

    Allò del club de damnificades i damnificats…Algun dia, no?

  2. Uf! A mi també m’encén. Quin malbaratament de diners (públics!). Bé, en això són experts els governants, especialment (o no) els valencians. Com es nota que no són d’ells, els diners…I després, a Canal 9 i Ràdio Nou fan fer hores extra als treballadors sense pagar-los ni un duro (by the face) “porque no hay dinero”. Ai,si sabérem què fan amb tots els diners que té pressupostats RTVV.

    Allò del club de damnificades i damnificats…Algun dia, no?

  3. Uf! A mi també m’encén. Quin malbaratament de diners (públics!). Bé, en això són experts els governants, especialment (o no) els valencians. Com es nota que no són d’ells, els diners…I després, a Canal 9 i Ràdio Nou fan fer hores extra als treballadors sense pagar-los ni un duro (by the face) “porque no hay dinero”. Ai,si sabérem què fan amb tots els diners que té pressupostats RTVV.

    Allò del club de damnificades i damnificats…Algun dia, no?

  4. Uf! A mi també m’encén. Quin malbaratament de diners (públics!). Bé, en això són experts els governants, especialment (o no) els valencians. Com es nota que no són d’ells, els diners…I després, a Canal 9 i Ràdio Nou fan fer hores extra als treballadors sense pagar-los ni un duro (by the face) “porque no hay dinero”. Ai,si sabérem què fan amb tots els diners que té pressupostats RTVV.

    Allò del club de damnificades i damnificats…Algun dia, no?

  5. La Conferencia Episcopal Española considera que la visita de Joseph Ratzinger no es un despilfarro, pues “siempre que viene el Papa es un negocio económico y espiritual”. ¿En verdad es un negocio? Según el consejero de Presidencia de la Xunta, Alfonso Rueda, la estancia del Papa en Santiago costará a las arcas gallegas tres millones de euros y en su opinión es “una inversión muy rentable, porque los beneficios van a ser muy superiores”.

    El 2010 es año Jacobeo y las ocho horas que Benedicto XVI pasará en Santiago de Compostela mañana sábado “van a mantener el Jacobeo en auge todo el año, con las repercusiones económicas que conlleva”, señalan. Un cálculo aproximado estima los beneficios en 17 millones. Pese a todo, el consejero se ha comprometido a dar cuenta de los gastos ante el Parlamento gallego y para eso la Xunta ha encargado a una universidad gallega un estudio sobre costes y beneficios.

    En Barcelona, han sido más lanzados. El Ayuntamiento calcula que la visita tendrá “un impacto económico positivo” para la ciudad de 29,8 millones de euros. Esta cifra, según la concejal de Seguridad y Movilidad, Assumpta Escarp, responde a dos tipos de ingresos. Por una parte, las pernoctaciones, las compras, las comidas y el uso de los transportes por los visitantes generarán unas ganancias de 25,2 millones de euros, mientras que los 4,6 millones restantes responderán a los beneficios ocasionados “en términos de proyección de la imagen de Barcelona al mundo”.

    Escarp considera que unos 300 millones de personas verán imágenes de Barcelona y de la consagración de la Sagrada Familia a través de los medios de comunicación. El Arzobispado, no obstante, calcula que la estancia del Papa en la ciudad tendrá una audiencia mundial de 150 millones de personas.

    El cardenal Sistach se ha mostrado convencido de que la efeméride será la más importante para la ciudad de Barcelona, desde los Juegos Olímpicos de 1992. De hecho, para el viaje de Benedicto XVI a España ya hay acreditados 2.700 periodistas entre Santiago de Compostela y Barcelona, muchos de ellos extranjeros.

    http://ecodiario.eleconomista.es/sociedad/noticias/2578545/11/10/la-visita-papal-deja-47-millones-de-euros.html

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent